VIJMË TE JU

Kond ju sjell ujin
pranë biznesit/banesës

Një staf i përzgjedhur bën shpërndarjen e bidonave pranë vendodhjes tuaj nga i cili do të keni një shërbim të kulturuar dhe shumë të shpejtë. 


Kond vjen me një eksperiencë 20 vjeçare në përpunimin e ujit dhe në shpërndarjen e tij në vendndodhjen e klientëve.
Shpërndarja e ujit Kond është e fokusuar në nevojën e industrive të ndryshme për ujë te distiluar si dhe në shpërndarjen e bidonave 20L së bashku me pajisjet e ujit (ftohëse dhe ngrohëse njëkohësisht) në biznese dhe punishte të ndryshme.


Për familjet firma Kond ka menduar një zgjidhje shumë praktike: pompa që montohet në bidonin 20L dhe e nxjerr ujin në gotë lehtësisht, pa u munduar shumë.

ujiamb