Play Video

I Pastër

Ujë i pastruar deri në distilim e pastaj i ri-mineralizuar...

Më Shumë

Imbotilim cilësor

Polikarbonati garanton cilësinë e ujit si në qelq...

MË SHUMË

Dërgesë te Ju

Kond bën dërgimin pranë biznesit, apo shtëpisë tuaj...

MË SHUMË

Porosit

Telefono në numrat tanë ose kontakto me ne...

Kontakt

Veçoritë Tona

Porosit Ujin Kond

Dy fabrika bashkëkohore, në përmasa të mëdha dhe teknologji të re njëra pranë Tiranës, dhe një pranë Lushnjes filtrojnë ujin deri në distilim të plotë, vetëm H2O, asnje element tjeter, për ta rimineralizuar me mineralet që trupi ka nevoje dhe duke e transportuar pranë shtëpive dhe bizneseve tuaja.
Pastërti, cilësi dhe devotshmëri ndaj klientëve tanë.
Kompania Kond vjen me një eksperiencë 20 vjeçare në përpunimin e ujit dhe në shpërndarjen e tij në vendndodhjen e klientëve.
Shpërndarja e ujit Kond është e fokusuar në nevojën e industrive të ndryshme për ujë te distiluar si dhe në shpërndarjen e bidonave 20L së bashku me pajisjet e ujit (ftohëse dhe ngrohëse njëkohësisht) në biznese dhe punishte të ndryshme.
Për biznese firma ofron në përdorim falas pajisjen ftohëse dhe ngrohëse të ujit. Për familjet firma Kond ka menduar një zgjidhje shumë praktike: pompa që montohet në bidonin 20L dhe e nxjerr ujin në gotë lehtësisht, pa u munduar shumë.

MOB

FILTRA UJI

SISTEMET E FILTRIMIT

Kompania Kond ofron sisteme filtrimi të kapaciteteve nga ato të vogla familjare, apo vilash deri te impiante të mëdha për pallate e rezidenca.

 • RO SYSTEM K25
 • 460/ gjithçka
 • 100% Filtruar në 4 stade
 • 540 Litër/Ditë
 • Rubinet Inox
 • Depozitë Uji
 • Vetëpastrim Automatik
 • Instalim Falas
 • Garanci e Siguri
 • RO SYSTEM K35
 • 500/ gjithçka
 • 100% Filtruar në 5 stade
 • 540 Litër/Ditë
 • Rubinet Inox
 • Depozitë Uji
 • Vetëpastrim Automatik
 • Garanci e Siguri
 • RO SYSTEM K45
 • 510/ gjithçka
 • 100% Filtruar në 5 stade
 • 540 Litër/Ditë
 • 2 Rubineta (ngrohtë-ftohtë)
 • Depozitë Uji
 • Vetëpastrim Automatik
 • Instalim Falas
 • Garanci e Siguri

FILTRA INDUSTRIALE

SISTEME FILTRIMI PËR RESORTE E FABRIKA

Sisteme Filtrimi të kapaciteteve të larta, për restorante, vila, hotele e deri te impiante të mëdha për pallate e rezidenca.

Makinat dhe Stafi Kond vjen pranë vendodhjes suaj duke ju garantuar edhe transportin e ujit pranë biznesit apo familjes tuaj.

Transport Falas

Tirane, Durrës, Lushnje, Fier
ab

AMBALAZHI UJIT KOND

Bidona Polikarbonati

Cilësia e qelqit me vetine e polikarbonatit në Bidonat e Ujit Kond, prodhuar nga Kond garanton që uji të vijë te ju me cilësitë e mira, ashtu si nga fabrika Kond.

MË SHUMË