Bidon Polikarbonat 20 L

Për të siguruar maksimumin e cilësisë dhe pastërtisë, Kond është e vetmja fabrikë në Ballkan që i prodhon vetë bidonat e saj 20 litra me lëndën e parë polikarbonat i importuar nga kompania gjermane Bayer. Bidoni është i pathyeshëm dhe i pastër si qelq. Materiali polikarbonat është i certifikuar nga BE.

-20 Litra
-100% Polikarbonat
-Vulë Sigurie

Shpërndaje