Fabrika

Tiranë

Fabrika

Lushnje

Ndihuni të lirë të komunikoni dhe kontaktoni për abonime në ujë, sisteme Filtrimi etj..

  Kontakt

  Komunikoni me ne

  ADRESA

  Tiranë: Rruga Marikaj-Vore Km.1, Pranë Autostradës Durrës Tiranë

  Lushnje: Autostrada Lushnje-Fier Km 4. 

  KONTAKT:

  +355 69 9477 775
  +355 68 3027 777

  [email protected]

  ORARI PUNËS :

  E Hënë-E Shtunë 08.00 - 16.30

  E Dielë 07.00 - 12.00