Filter RO SYSTEM K45

Ro Membranë me 5 Stade Filtrimi

  • Ujë i pijshëm 100% i filtruar në 5 Stade
  • Kapaciteti i filtrimit 540 Litër në ditë
  • Depozitë uji
  • 2 Rubineta ( ujë i ngrohtë dhe i ftohtë )
  • Mineralizim i ujit
  • Sistem Automatik vetëpastrimi
  • Instalim Falas
  • Garanci e Siguri

 

Shpërndaje